dinsdag 21 september 2010

Sneeuwpop

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik een Magnolia-hater ben. Dat komt doordat ze zo lomp ogen en omdat ze geen mond hebben. Aangezien deze sneeuwpop wel een mond heeft mag ie blijven.
Ik heb wel mijn twijfels over het inkleuren van deze sneeuwpop. Ik heb hem bruin gemaakt. Hoewel ie wel goed bij de rest van de kaart past vind ik een bruine sneeuwpop niet zo. Ik heb ook een tint donkerder moet kleuren dan Nicole had gedaan omdat ik de kleuren die zij had gebruikt, niet allemaal heb. De afbeelding zit niet helemaal goed vast geplakt dus ik kan hem er altijd nog afhalen. Ha ha.
Ik heb wat Stickels gebruikt, Flowersoft, Rhinestones, goudkleurige Creatables en een lintje. Het papier is van een blockje van de Trekpleister.

5 opmerkingen:

 1. nou, ik vind hem toch wel leuk ingekleurd hoor. En wat een leuk lint erachter. En die ster op zijn buik.... En ik geloof dat ik toch maar eens een kijkje moet nemen bij de trekpleister. Ik vind hem helemaal mooi. Zo schiet je aardig op naar de 50 he?

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ja, de teller staat op 17. Nog maar 33 te gaan. Dus wat jou betreft kan ik de sneeuwpop definitief vastlijmen?

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor, lijm maar helemaal vast. Jeetje, ga jij zo veel kerstkaarten versturen? Ik ken niet eens zoveel mensen die ik van die mooie kaarten gun.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik ken er eigenlijk maar 2 die zo'n eigengemaakte creatie weten te waarderen.....
  Die sneeuwpop past precies bij de rest van je kaart.Wat mij betreft:Plakken maar!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach die raak ik wel kwijt. Meestal wil mijn moeder er nog een paar kopen. En anders blijven ze gewoon liggen tot volgend jaar. Blijf ik jullie daar gewoon mee bestoken. Ga er dus maar vanuit dat jullie antieke kaarten krijgen de komende jaren. Wordt vast een trend.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen