zaterdag 21 december 2013

Om het af te leren .......


Deze kaart is gemaakt met washi tape.
Het idee is afkomstig van Anneke.
De tekst is met de lettertang gemaakt.


Deze kaart is een van mijn favorieten.
Zo leuk om met restanten iets moois te maken.Deze kaart heb ik gemaakt toen ik het
stempeltje van Jofy nog niet had gekocht.
Ik dacht "wat zij kan, kan ik ook".
En inderdaad........

Morgen post ik mijn laatste kerstkaarten.
Ik ben er wel een beetje klaar mee eigenlijk.
Daarna laat ik mijn twee kleine projectjes zien.
En dat is het gedaan met de kerstkaarten
voor dit jaar.

Fijne avond.

7 opmerkingen:

 1. Ik vind ze alledrie bijna even leuk. Die met de restjes heeft wel wat voorkeur. Ik heb al het resultaat van je laatste kaarten in de kerstboom mogen hangen, maar ben heel benieuwd naar de uitleg

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha ha, je moet nog even wachten. Yvonne heeft de hare nog niet gekregen dus als ik die van jou laat zien is de verrassing er helemaal af. Dus dat wordt hopelijk maandag.

   Gr. GZ

   Verwijderen
  2. Ja, Yvonne, waarom woon je dan in die andere tijdzone, waar de post achterloopt. Moet ik nog langer wachten op de uitleg. Maar ik kan alvast verklappen dat ie heel kunstig is.....

   Verwijderen
  3. Dat heb ik idd. ook gezien.Er viel vandaag iets heel kunstigs op de mat.Iets met sneeuw, een sneeuwpop en huisjes erop. Ik wist niet zo goed, wat ik ermee moest en heb 'm maar aan de kroonluchter gehangen hahaha.
   Ik heb me de hele middag en avond afgevraagd, wie de afzender zou zijn. Nu begint 't me te dagen.......dankjewel Gerrittina!

   gr.Yvonne

   Verwijderen
 2. Was ik helemaal vergeten; Je kaartjes zijn alledrie even leuk. Niet zo kunstig als dat "ding" wat aan de kroonluchter hangt, maar ze mogen zeker gezien worden.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle drie leuk! Mijn voorkeur gaat naar de derde of toch de tweede... En klaar met de kaartjes; dat ben ik ook; super gevoel! Fijn weekend verder, groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kerstkaarten en je afbeeldingen zijn super mooi...ik wens je hierbij fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen