zondag 29 augustus 2010

Te laat - Two Jill van Mo Manning


Deze kaart is gemaakt met papier van Laura Ashley - Contempory. De afdruk is van Mo Manning. Ingekleurd met copics E00, E11, E42, E43, E44, YG03, YG05.
Het ticket is een freebie waarvan ik de tekst heb gewijzigd. Een paar kristalletjes/plakparels in de hoeken
en klaar. Deze verstuur ik naar iemand wiens verjaardag ik niet ben vergeten maar waarvoor ik de
kaart nog niet klaar had. Sorry Coby.
Ik wilde de kaart mee laten doen met een challenge maar ik was te laat ( ha ha, wat toepasselijk)
met insturen.

7 opmerkingen:

 1. Hey Gerrittina,

  Applaus applaus....en omdat 't zo goed smaakt:Nogmaals applaus haha.
  Je hebt 't afdrukje wederom supermooi ingekleurd.De kleuren zijn ook helemaal m'n ding.
  Ben je bezig met 'n inhaalslag?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ze van de week al gemaakt maar gunde me geen tijd om ze op de foto te zetten. Ik had heel veel inspiratie en wilde doorgaan. Vandaar inderdaad deze inhaalslag. Er liggen nog een paar halffabrikaten, deze maak ik van de week nog even af. Je zult ze binnenkort zien.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw, alweer van die mooie kleuren. Heb je een groene bui? En wat heb je dat leuk gedaan met Jill zo half in het ovaal. De roosjes zijn ook erg mooi van kleur (AB?)
  Nou, je had zeker inspiratie. Errug mooi.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik word helemaal vrolijk van appeltjesgroen. Die roosjes zijn inderdaad met de AB gedaan. Het is ook zo leuk om te doen. Wil je ze iets feller dan houd je hem er iets langer op. Zo krijg je toch nuanceverschil.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, we kunnen niet meer zonder he. Al die apparaten zijn onmisbaar geworden. Waar is die goeie ouwe tijd dat we onze kaartenspulletjes in één plastic tasje in een hoekje van de kast bewaarden.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Of in dat ene doosje, lekker overzichtelijk. Ik ben afgelopen week al drie keer begonnen met het opruimen van de zolder maar steeds kom ik iets leuks tegen waar ik dan gelijk weer mee aan de gang ga. Tja, zo schiet het natuurlijk niet op.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jawel, je schiet heel erg op, maar dan wel met je kaartenvoorraad. Als je nou nog een paar honderd kaarten maakt, raken je kastjes of doosjes vanzelf weer leeg. Dát is pas overzichtelijk. Maar iets zegt mij dat dat niet lang zo blijft. He, hoe kom ik daar toch bij....
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen