dinsdag 25 mei 2010

Wedstrijdkaartje Gekopcopics


Met deze kaart wil ik meedoen aan de wedstrijd van Gekopcopics. Ik hoop dat ik een kansje maak.
Aangezien ik nogal achter loop met het maken van kerstkaarten heb ik een kerstkaart voor de wedstrijd gemaakt. Sla ik twee vliegen in één klap.
De digistempel is van Pink Petticoat. De stanzen zijn van Spellbinders. Het papier is uit een blokje van DCWV namelijk The Christmas multistack "Rose tinted Christmas".
De gebruikte Copics zijn:
E00, V000, V05, V09, YG63, W1, C5

woensdag 19 mei 2010

Love bunnies


Een collega vroeg mij om een trouwkaartje te maken. Vorige week heb ik er een aantal gemaakt in verschillende stijlen. Ik vind deze erg leuk geworden. Dit is een digistamp van Whimsy Stamps. Het papier is van Heidi Grace. De bloemetjes zijn in werkelijkheid een stuk paarser maar op de een of andere manier krijg ik dat niet goed gefotografeerd. Ik wacht weer op een aanbieding van een bouwmarkt voor zo'n "lichttentje".

De afbeelding is met Copic's ingekleurd:
E00, E55, E49
RV95

Geboortekaartje van Pink Petticoat



Dit lieve kaartje is gemaakt met een afbeelding van Pink Petticoat. Ik ben helemaal weg van hun papier en afbeeldingen. In dit geval heb ik het ruitjespapier geprint. Het lintje heb ik vast gezet met splitpennetjes. Een eenvoudig kaartje maar door het lintje helemaal af.

zondag 16 mei 2010

Special delivery



Dit kaartje heb ik naar een collega gestuurd. Hij staat nu te pronken op haar piano, leuk om te horen als je kaart waardering krijgt. Het is een digistempel van Karen's Doodle. De pons is van Martha Stewart. De bloemetjes zijn uiteraard weer van Wild Orchid. Het papier komt bij Kaisercraft vandaan. Wat hebben ze toch schitterend papier. Och als ik toch eens teveel geld had!!!

Hij is met Copics ingekleurd: 
R00
RV32, RV34
YG03, YG63 
E00, E33, E57, E59

vrijdag 14 mei 2010

Vlindermeisje - wedstrijdkaart



Met deze kaart ga ik meedoen met de wedstrijd van Tiets kaartenclub. Het is een digistempel van Pollycraft. De cirkel is gemaakt door Sandra (van dezelfde club) en krijg je er gratis bij. Een voorwaarde voor het verkrijgen van de stempels is dat je mee moet doen aan de wedstrijd.
De kleurtjes moet ik nog even opzoeken. Het papier is van Kaisercraft. De bloempjes van Wild Orchid. Het randje is gemaakt met een stans van CreaLies. De hoeken zijn bewerkt met een hoekpons.

woensdag 5 mei 2010

Candy Whiff of Joy

Deze candy is van Katharina Frei. Wauw, wat zou ik die graag willen winnen. Maar ja, velen met mij. Ik ben nummer 319. Maar goed, wie niet waagt die niet wint.

zondag 2 mei 2010

Awards

Nou ja, ik heb niet één maar twee awards gekregen van Alie. Dank je wel Alie.

Ik ga mijn awards doorgeven aan Sliekje. Ik vind dat zij deze verdiend!! Zij stelt haar digistempels gratis tot ieders beschikking. Dat is wel een award waard toch?

De spelregels zijn als volgt:

1 plaats de afbeelding op je blog

2 plaats een link van de persoon waarvan je hem hebt ontvangen.

3 geef de Award aan wie je wilt.