zondag 28 maart 2010

Schaatsende Henry van Whiff of Joy


Henry van Whiff of Joy is ingekleurd met Ciao Copic Markers. Het mooie papier is van Heidi Grace. Helemaal geweldig. Ik heb stad en land afgezocht om nog meer van dit papier te kunnen krijgen. En de moeite werd beloond. De ster is van Spellbinders, de parelbrad van The Hobbyhouse.

Winkelende Willow


Deze Willow is van Whiff of Joy. Dit papier is ook van Kaisercraft. Zo jammer dat ik er destijds niet meer vellen van heb gekocht. Het is zo mooi van kleur!! Ik kan het helaas nergens meer vinden. De rand is gemaakt met een stansrand van Double Do. De bloemetjes zijn weer van Wild Orchid Crafts.


 

HouseMouse geboortekaartje



Dit geboortekaartje heb ik gemaakt voor een collega. Het is een stempel van HouseMouse, ingekleurd met Ciao Copic Markers. Het papier is van Basicgrey. Onderaan heb ik een Marianne Design snijmal voor de Cuttlebug gebruikt. Ook de bloemetjes zijn van Marianne Design. De bloemetjes linksboven zijn van Wild Orchid Crafts. Linksboven kun je de muispons van Martha Stewart herkennen.

Birthday hamster van Mo



Dit is een digistempel van Mo Manning. Ingekleurd met Ciao Copic Markers.
Deze kleuren zijn gebruikt:                                   
E00
E33
E51
R00
R11
R20

Het papier is van Kaisercraft. De kleuren zijn fantastisch. Ik ben gek op dit papier, het is bijna te mooi om te beplakken. De randpons is van Martha Stewart. Het vlindertje heb ik gekocht op Marktplaats, geen idee welke pons hiervoor is gebruikt.

zaterdag 27 maart 2010

Herb van Whiff of Joy

Herb met theekop van Whiff of Joy. Ik heb gestempeld op aquarelpapier en ingekleurd met distress inkt. Het papier is van Making Memories. De bloemetjes zijn gemaakt met de stans van Marianne Design. De randpons is van Martha Stewart.

zondag 21 maart 2010

Easelkaart


Dit stempel is van Karen's Doodle en heet Beaver Valentine. De kaart is gemaakt tijdens de "workshop" bij Alie. De bloemetjes zijn van Wild Orchid Crafts. De randpons is van Martha Stewart. De Shapeabilities zijn van Spellbinders.